Хилари Суонк е от актрисите, които рядко попадат в светските новини. Просто защото извън киното тя води уединен живот с най-любимите й неща - природата, животните, семейството. Наскоро разбрахме, че носителката на Оскар ще стане майка за първи път. А сега показва и дома си.

Хилари Суонк, Филип Шнайдер и новината, че очакват близнаци

Голямата и неочаквана новина на Хилари Суонк

Какво сподели актрисата

Направи го пред авторитетното архитектурно списание Architectural Digest. "Търся да харесам земя накъде от 20-годишна", признава 48-годишната актриса. Тя и съпругът й Филип Шнайдер обаче откриват идеалния парцел чак през 2016 г., а две години по-късно започват да строят там.

Имотът им се простира на 680 декара в планините на Колорадо. "Не можехме да спрем да мислим за него. Страхотно е, че е сред природата. Не виждаме съседи, няма никой на мили разстояние - всичко е само наше", разказва Суонк.

Допълнителен мотив да изберат подобен изолиран имот е, че могат да отглеждат на спокойствие петте си кучета, прибрани от приют. "В природата се чувствам най-щастлива. Както и с кучетата си. Така че сега разполагам и с двете."

Актрисата разкрива още, че с Филип са избрали да използват местен камък за построяването на дома си. "Искахме да ползваме материали от тази земя и да сме максимално устойчиви", казва тя и допълва, че сетни майстори каменари са помогнали с построяването.

Другото важно нещо е максимално много естествена светлина да влиза в дома. Затова и една от големите инвестиции при построяването на дома са прозорците. "Израснала съм в парк с каравани и светлината е важна за мен. Трябва да съм на светло", казва Суонк.

Друг начин семейството да е близо до природата е, като само отглежда част от храната си. Това става в куполна оранжерия. "Открихме, че куполът е най-добрият начин да отглеждаме плодове и зеленчуци, защото представлява самоподдържаща се екосистема."