Попадайки толкова често под светлината на прожекторите, на знаменитостите редовно им се налага да отговарят на най-различни спекулации по техен адрес. Най-голям интерес обикновено има към личния им живот и външния им вид, които и се коментират най-често.

Дженифър Лорънс и неудобната ситуация с колана й в Ню Йорк

Неудобната ситуация, в която изпадна Дженифър Лорънс

Случва се и на звездите

Доста са известните личности, които са били обвинявани, че са се подлагали на пластични операции. Последно София Вергара реши да отговори на коментарите, насочени към нея, като категорично отрече да е лягала под ножа.

Сега на прицел пък е Дженифър Лорънс, която решава да е искрена за еволюцията във външния си вид по време на откровен разговор с Кайли Дженър. Пред списание Interview актрисата споделя повече за това как опитът ѝ с грима се е променил с годините.

"Невероятно е какво може да направи гримът, защото работя с Хун Ванго, който подчертава устните, и го наричам личния ми пластичен хирург, защото през последните няколко месеца, откакто работя с него, всички са убедени, че съм си правила операция на очите", издава Дженифър Лорънс.

Снимка 643753

Източник: GettyImages

Тя е категорична, че това, което се е променило във външния ѝ вид, не е благодарение на оперативна намеса, а на грим. Актрисата разказва още, че е започнала да се гримира на 19 години и е виждала снимки оттогава, които сравнява със сегашни, и си дава сметка, че остарява.

"Отслабнах в лице след раждането и се промених, защото остарявам. Всички си мислеха, че имам операция на носа, а аз им казвах: "Носът ми е абсолютно същия. Бузите ми се стопиха. Благодаря ви, че го споменахте"."

На свой ред Кайли Дженър също коментира как личният ѝ опит с грима също се е променил, откакто е пораснала.

Снимка 643754

Източник: GettyImages

"Виждам снимки преди и след, когато съм на 12 и когато съм на 26 и веждите ми са попълнени по различен начин. Имам контур", споделя тя и признава, че не разбира защо хората смятат, че промяната се дължи на пластични операции.

Риалити звездата никога не е криела, че си слага филъри в устните, тъй като винаги е искала да има "големи, сочни устни". Преди това обаче е разчитала на молив за устни, с който да ги направи да изглеждат оптически по-големи. А страстта ѝ към грима с времето прераства и в бизнес.

Дженифър Лорънс с пореден урок по стил - този път на Women's Wear Daily Honors в Ню Йорк

Урок по стил от Дженифър Лорънс

Още една убийствена визия за червен килим

Кайли Дженър признава, че да стартира козметичната си компания Kylie Cosmetics е било истинско предизвикателство. Към днешна дата обаче риалити звездата може да се похвали, че е начело на бизнес за милиони.