Понеже доста харесваме София Вергара, няма как да не ни радва, че в Instagram профила си тя често качва кадри както от екзотичните си почивки, така и от работното си ежедневие. И разбира се, няма как да не ни направи впечатление, че на абсолютно всяка една снимка актрисата изглежда безупречно. Е, това далеч не впечатлява само нас, но за съжаление под постовете ѝ не липсват и хапливи коментари по отношение на външния ѝ вид.

София Вергара и Джъстин Салиман - какво знаем за хирурга, с когото излиза актрисата

София Вергара на крилете на любовта

Какво знаем за мъжа до актрисата

Самата София Вергара също е наясно, че тролове в онлайн пространството я обвиняват, че се е подлагала на пластични операции. И освен че признава, че това я кара по-скоро да се смее, категорично заявява, че обвиненията са неоснователни.

"Това са хора, които са в лошо настроение, депресирани или ревниви. Твърдят, че съм си правила толкова много неща, че дори вече не приличам на себе си. Иска ми се да им кажа: "Не, това се нарича остаряване! Ето защо изглеждам различно!"

В свое интервю за Glamour, в което София Вергара представя новата си линия слънцезащитна грижа за кожата, тя коментира също и темата за пластичните операции, както и козметичните продукти и процедури, на които разчита, за да поддържа естествената си красота.

Въпреки че няма оперативна намеса по лицето си, актрисата не крие, че посещава козметичния салон за микронидлинг, лазерни терапии срещу розацея и ботокс за зоната около очите и шията.

В интервюто си София Вергара издава и няколко доста типично женски и практични съвета. Единият идва при отговора ѝ на въпроса кое самата нея е най-важното правило в красотата. Актрисата уточнява, че няма само едно такова, но на първо място споменава измиването на лицето всяка вечер преди лягане. След това допълва, че избягва да се излага на слънце, тъй като е наясно с вредите от него за кожата.

Следващия си съвет София дава, когато я питат какво би посъветвала по-младото си аз. Без колебание тя казва, че това са предпазването на зоната на деколтето от слънцето, както и по-редовните тренировки.

"Не разбирах, че тренировката не е само за да изглеждаш страхотно. Започнах да тренирам много късно. Жалко. Иска ми се да разбирах, че е полезно и за здравето", откровена е София Вергара.

Е, сега вече актрисата има много повече натрупани знания и опит в сферата на красотата, които прилага не само за себе си, но и в бизнеса си, с който цели да помогне и на други жени в грижата за кожата.

Както споменахме, София Вергара току-що пусна собствена линия слънцезащитна грижа за кожата. Тя носи името Toty и основният продукт е задължителен в козметичния арсенал на актрисата, а именно - слънцезащитен крем.

За Ilumina на Toty тя споделя, че наистина има нещо специално, защото е като балсам. Основното в концепцията на крема е, че е комбиниран с тонирана основа за лице, която дава покритие като на фон дьо тен. "Осигурява висока защита от слънцето и висока покривност в едно", уточнява София Вергара.

София Вергара и секси голата ѝ снимка на младини

Когато София Вергара е млада, гола и изгоряла

Актрисата ни връща назад във времето

Другият продукт от линията ѝ, Transforma AHA, пък има по-скоро възстановяващ ефект за увредената от слънцето кожа на лицето. Благодарение на серума слънчевите петна избледняват, порите стават по-незабележими, а кожата като цяло изглежда по-стегната и сияйна, обяснява София Вергара.