От април 2021 г. Джей Ло и Бен Афлек са отново заедно, като година по-късно и се сгодиха за втори път. Само няколко месеца след това, през юли, си казаха заветното "да" първо на малка церемония в Лас Вегас, а след това и на пищна сватба в Джорджия.

Дженифър Лопес, Shotgun Wedding и признанието на актрисата, че без малко е щяла да падне от една скала по време на снимките

Кога Дженифър Лопес едва не загубва живота си

Инцидентът по време на Shotgun Wedding

Дотук изглежда, че бракът им върви доста добре, тъй като се появяват заедно по събития, а и си качват общи снимки в социалните мрежи. Че Дженифър Лопес и Бен Афлек са все така силно влюбени, доказателство е поредната ми поява на официално събитие. Става дума за наградите Грами, които се проведоха в неделя, 5 февруари.

Всъщност Джей Ло нямаше никакви номинации, но това изобщо не ѝ попречи да се наслади на вечерта заедно със съпруга си. Както и можеше да се очакваше, тя сподели снимки в Instagram профила си.

На тях виждаме, че за първата си поява на церемонията с Бен Афлек като женена двойка, певицата, естествено, изглежда зашеметяващо. Дженифър е била облечена в тъмносиня рокля на Gucci, украсена с нишки от сребърни кристали. Избрала е да я съчетае с обувки на ток с каишки, чанта-клъч и доста сребърни бижута: масивни огърлици Bulgari, висящи обеци и сребърен пръстен със син камък.

Гримът на Джей Ло идеално се съчетава с визията ѝ. Сенките върху клепачите ѝ са блестящи, устните - с неутрален гланц, а ноктите - лакирани в бебешко розово, пише Harper's Bazaar.

Дженифър Лопес, Мадона, Бритни Спиърс и целувката от видео музикалните награди на MTV през 2003 г.

Целувката, която Джей Ло така и не получи

Явно невинаги и за всичко ѝ върви

Тоалетът на Бен Афлек пък е бил доста по-обран - съвсем класически черен костюм с бяла риза. И въпреки че е по-скромно облечен, той впечатлява със стилната си визия, която перфектно си пасва с тази на Дженифър Лопес.