Първият годеж на Дженифър Лопес и Бен Афлек се случва през ноември 2002 г. Само две години по-късно обаче вместо да се оженят, те се разделят. Сега, цели 20 години след това, двамата преоткриват любовта си и този път наистина се женят. Приказната им церемония се състоя на 16 юли 2022 г. в Лас Вегас.

Дженифър Лопес, Бен Афлек, колибри и тематичната им Коледа, вдъхновена от птиците

Специалната Коледа на Джей Ло и Бен Афлек

Под знака на пратениците на любовта

Разбира се, Джей Ло няма как да не бъде благодарна за всички хубави моменти, които ѝ са се случили през 2022 г. И за да ги сподели отново накуп с феновете си, тя качва видео в Instagram, на което можем да видим кадри от записи в студиото, изпълнения на живо, както и от процеса по снимането на филми.

А освен професионалните успехи, с които се гордее, певицата не се притеснява да сподели повече и за личния си живот. На кадрите присъстват и моменти с любимия ѝ Бен Афлек, с децата ѝ - 14-годишните близнаци Макс и Еме, както и от годежа и невиждани досега снимки от сватбата.

Можем да видим забележителния ѝ пръстен със зелен камък от Бен Афлек, както и снимка на която той и Дженифър Лопес са седнали в задната част на розова ретро кола, след като са си казали заветното "Да" пред олтара. Освен това кадрите ни разкриват малко и от втората им сватба в Джорджия през август, както и от процеса по избирането на множеството сватбени рокли на Джей Ло, пише E! News.

Дженифър Лопес, J Lo Beauty и малкият трик за пълни устни, който е взема от TikTok

Когато и Джей Ло се вманиачи по TikTok

Какъв трик е научила там

"2022 г. беше една от най-добрите години досега!!! Нямам търпение за всичко, което предстои следващата година...", пише Дженифър Лопес към поста си.