Години наред Дженифър Лопес е принудена да се "оправдава", че няма хирургически намеси по лицето си. Тя многократно е обяснявала, че дължи голяма част на вида си на гените, както и на грижата за кожата и физиката си.

Дженифър Лопес, Бен Афлек, Коледа и звездното парти на двойката в дома им

Как се забавляват Джей Ло и Бен Афлек

Звездното коледно парти на новото семейство

След пускането на козметичната й линия J Lo Beauty сме сигурни в думите й. Както и в чудесата, които се постигат с правилните техники за гримиране. Самата Лопес ни показва как може лицето да е по-сияйно, а устните - по-плътни с няколко трика.

Тя участва в 12-минутно видео за Vogue, в което показва точно как се гримира и как, като всички запалени по грима, си краде хитри идеи за това от TikTok. Певицата и актриса никога не се е славела с пълни устни, макар те да изглеждат така на светски събития.

Трикът, който използва за целта е, да нанесе бронзант около устните си малко извън очертанията им - така те изпъкват повече и изглеждат по-обемни. След това 53-годишната Лопес нанася блестящ гланц за устни в прасковено от Fanty Beauty - козметичната марка на Риана.

Може би най-голямото откровение от видеото на Дженифър Лопес е, че тя между другото споменава, че ще направи 5-минутно видео как се гримира отново, когато пусне собствената си линия гримове. Което означава, че предстоят новости и около J Lo Beauty.