Ако не от зашеметяващата Джей Ло, от кого другиго бихме очаквали зашеметяващо добре организирано коледно тържество? Реторичен въпрос.

Дженифър Лопес, J Lo Beauty и малкият трик за пълни устни, който е взема от TikTok

Когато и Джей Ло се вманиачи по TikTok

Какъв трик е научила там

Както и очаквахме, така и се оказа. За първата си семейна Коледа Дженифър Лопес и Бен Афлек не са се оставили на клишетата, а са планирали един малко по-различен празник. Тематичен, разбира се.

В своя бюлетин On the JLo певицата споделя, че тази година Коледата ѝ е била със специална тема, вдъхновена от колибритата.

"За мен колибритата са пратеници на любовта", пише тя. "Те са и най-бързите птици, но винаги имат време да спрат, да хапнат нещо сладко и да помиришат розите. Идентифицирам се с тях, но повече от всичко, когато видя колибри, чувствам, че това е знак от Бог, че всичко ще бъде наред", са също думи на Джей Ло от бюлетина ѝ.

От втората снимка от поста, който е споделила в Instagram профила си, можем да видим коледната ѝ елха, украсена с играчки - колибрита в златно и сребристо. Самата Дженифър Лопес обаче е далеч по-ослепителна от иначе впечатляващата украса на празничното ѝ дърво.

На кадъра тя е облечена в синя рокля до коляното, цялата "изпъстрена" с червени панделки. Белите яка и маншети на ръкавите са акцент на роклята, съчетан с белите обеци във формата на цветя на Джей Ло. Червените ѝ високи обувки пък са в синхрон с панделките по роклята.

В On the JLo певицата споделя още, че тази година нейното семейство, както и това на съпруга ѝ Бен Афлек, са допринесли за двойната доза забавление, любов и подаръци за Коледа.

Освен това Дженифър Лопес признава на феновете си също и че колибритата са вдъхновението ѝ за още една нейна празнична визия. А именно тази от звездното им парти с Бен Афлек, което организираха дни преди Коледа в дома си в Лос Анджелис.

Дженифър Лопес, Бен Афлек, Коледа и звездното парти на двойката в дома им

Как се забавляват Джей Ло и Бен Афлек

Звездното коледно парти на новото семейство

Оказва се, че за повода певицата е избрала дълга до земята копринена рокля на Gucci с дълги ръкави, блестяща в сребристо, синьозелено и зелено с елементи на ветрила, които изглеждат като крила на птица, уточняват от People.