Бракът на Дженифър Анистън с Джъстин Теру продължи само две години. От почти толкова актрисата отново е разведена жена. Но явно е успяла да запази добри отношения не само с първия си съпруг Брад Пит, но и с неговия наследник.

Преди дни Теру публикува няколко снимки в профила си в Instagram, от които разбираме, че едно от любимите му кучета е починало.

Всъщност, кучето Доли (кръстено на Доли Партън), е осиновено от Анистън през 2006 г., пет години преди двамата да започнат връзката си.

Но явно и Джъстин дотолкова се е привързал към овчарката, която и двамата приемат като свое дете, че скърби не по-малко от Джен. Той е отишъл в дома, в който до преди малко повече от година живееха заедно с Анистън, за да бъдат заедно в последните мигове на своето обичано куче, пише Express.

Дженифър Анистън, грижите за себе си и защо днес е повече от Анджелина Джоли

Дженифър Анистън се смее последна

Тя или Анджелина се справя по-добре с живота след Брад Пит

На една от снимките виждаме ръката на Теру и една женска ръка, която най-вероятно е на Анистън. Двамата бивши съпрузи явно са съумели да превъзмогнат всички неразбирателства помежду си и да бъдат заедно в този труден момент. Защото само който няма домашен любимец, само той не знае колко боли от загубата му.