Два развода, все още неосъществена роля на майка, вече навършени 50 години. Може би смятаме тези три факта за предпоставки за депресия и неудовлетвореност от живота. Но Дженифър Анистън е все така усмихната и определено не ни изглежда депресирана.

Дълго време си казвахме "горката Джен", защото раздялата й с Брад Пит разби не само нейното сърце, но и нашите илюзии за дълга любов по холивудски. Анистън обаче не си е дала никакво време за самосъжаление, а го използва за нещо много по-смислено - грижа за себе си.

Според новата книга Friends With Benefits на автора Иън Халпърин, Дженифър Анистън се смее последна, когато става дума за съревнованието между нея и Анджелина Джоли.

Снимка 436083

Източник: GettyImages

Въпреки че минаха две години от развода с Джъстин Теру, на любовния хоризонт пред Джен не се забелязва нов мъж. Но това въобще не й пречи да живее живота си по възможно най-добрия начин.

Дори можем да кажем, че и помага, защото Анистън инвестира не само средства, но и време, за да постигне физическа и духовна хармония. Парите - над 200 хиляди долара годишно. Времето - само тя си знае.

В тази шестцифрена сума влизат всички срещи с психотерапевт, йога курсове и разкрасителни процедури, които са накрали Джен да обича себе си повече от всякога, въпреки неуспехите в живота. Мнозина дори са на мнение, че тя днес изглежда по-добре от Анджелина, пише Daily Mail.

Снимка 436094

Източник: GettyImages

Причината за това е не само духовният мир, който актрисата е постигнала, но и кремовете и серуми за лице за 1500 долара месечно и кичурите при фризьор за около 1000 долара. Месечната й карта за фитнес с личен треньор струва 3500 долара, а още толкова дава и за диетолог и приготвяне на храната й.

Ежедневната медитация и честите пътувания, които ни поддържат млади и любопитни към света, са други две малки тайни на сякаш неостаряващата Джен. 

Според автора на книгата, която разкрива много звездни тайни, Анистън не е превърнала щастието в самоцел. Спряла е да го търси в други хора и предпочита сама да си го създаде. А това й е помогнало много да израсне като личност в последните години.

Брад Пит, Дженифър Анистън и ще успее ли Джордж Клуни да ги събере отново

Кой сватосва Брад Пит и Дженифър Анистън

Ето къде се срещнаха тайно

Единственото, от което Джен се нуждае сега, е точната роля в точния момент. И със сигурност ще може да погледне Джоли със задоволна усмивка.