Откакто е с Лорън Санчес, Джеф Безос тотално скъса с имиджа си на скучен предприемач, на който в главата са му само сметки и не знае как да си живее живота и да си харчи парите.

Джеф Безос, Лорън Санчес и снимките от коледната им ваканция в Сейнт Бартс

Снимките на Джеф Безос, за които всички говорят

На почивка с Лорън Санчес

Няма спор, че основателят на Amazon работи много, дори и след като се отказа от поста на изпълнителен директор. А явно от Санчес си е откраднал мъдростта, че колкото по-здраво работиш, толкова по-здраво трябва и да се забавляваш.

Двамата все по-често намират време за екзотични почивки, изпълнени както с романтични мигове, така и с екстремни забавления. На едно такова място посрещнаха и 2022 г. - остров Сейнт Бартс

Безос се похвали с няколко кадъра в социалните мрежи, от които виждаме огромната яхта, с която обикалят Карибско море. На друга снимка милиардерът е облечен в бял панталон и шарена риза и носи очила със стъкла във формата на сърца.

Не пропуска да демонстрира и новата си завидна физика, мотивацията за постигането на която със сигурност отново е на актуалната му половинка. Санчес пък пак повдигна въпроса дали с Джеф не са сгодени, показвайки пръстен на безименния си пръст.

Лорън Санчес, брат й Майкъл Санчес и как е изкарал пари от връзката й с Джеф Безос

Колко спечели братът на Лорън Санчес от връзката й с Безос

За сметка на отношенията им

Това няма как да знаем със сигурност на този етап, но от снимките разбираме, че Безос и Санчес са посрещнали 2022 г. с "лудо диско парти" с най-близките си хора. А милиардерът сподели с последователите си, че са се забавлявали страхотно, но сега е време за работа, защото за него тази година ще бъде за "личен растеж", цитират го от Daily Mail.