Много искаме да видим Red Notice, защото във филма са събрани трима от любимите ни актьори - Дуейн Джонсън, Райън Рейнолдс и Гал Гадот.

Red Notice, Дуейн Джонсън, Райън Рейнолдс, Гал Гадот и подновяването на снимките на филма

Защо Дуейн Джонсън, Райън Рейнолдс, Гал Гадот си направиха тестове за коронавирус

Работата трябва да продължи

Снимките на филма бяха прекъснати заради коронавируса, но в края на лятото бяха отново подновени. Съобразно всички нови мерки за безопасност, разбира се.

От профилите на Райън Рейнолдс и Гал Гадот в Instagram разбираме, че снимчания процес най-накрая е приключил и сме една идея по-близо до пускането на филма в Netflix.

Рейнолдс сподели няколко снимки от снимачната площадка, от които добиваме представа за това в какви условия се снима филм по време на пандемия. Маски, шлемове, ръкавици и какви ли не още предпазни средства.

Канадският актьор сваля шапка на всички над 300 души, които са работили по филма неуморно. И за жертвите, които са правили, защото в продължението на няколко месеца са били изолирани в "балон", далеч от своите близки.

The Gray Man, Red Notice и кои са най-скъпите филми на Netflix

Кои са най-скъпите филми на Netflix

Стримийнг платформата продължава да налива милиони

"Не всички герои носят наметала. Някои носят маски. И шлемове. И всеки ден им пъхат в носа памучни тампони", завършва Райън Рейнолдс.