През последните няколко години Дуа Липа определено е сред най-слушаните изпълнители, като дори може да се похвали с две награди Грами.

Дуа Липа, връзката й с Ануар Хадид и какво призна певицата пред Vogue

Какво й е трудно на Дуа Липа, когато е с Ануар Хадид

Нещата, за която по принцип предпочита да мълчи

В личен план нещата също се развиват добре за нея, като от около две години е в сериозна връзка с Ануар Хадид - братът на Джиджи и Бела Хадид.

Но въпреки всичко Дуа Липа трябва много да внимава какво публикува в социалните мрежи, защото феновете се хващат за всичко. В публикация от миналата седмица изпълнителката на "Levitating" беше използвала емотиконки, сред които мечета, сърчица и бебешки шишенца.

Именно за тези шишенца се хванаха някои фенове, като последваха въпросителни коментари - дали пък Дуа Липа не е бременна. Донякъде има логика, но в случая не.

Дуа Липа, сексизмът в музиката и каква е тайната на успеха на певицата

Тайната на успеха на Дуа Липа

Когато не значи не

За да разсее всички съмнения, че очаква дете, изпълнителката премахна емотиконките. В шоуто на Джими Кимъл пък потвърди, че не е бременна и дори се изсмя на тези твърдения.

Колкото до бебешките шишенца, Липа обясни, че просто емотиконките са ѝ харесали и затова ги е сложила, а не е искала да влага някакъв скрит контекст.