Дуа Липа и Ануар Хадид са от звездните двойки, които следват максимата, че щастието обича тишината. Те са заедно от около година и половина, все така влюбени са един в друг, но и са все така внимателни по отношение на това, което споделят с останалите за своя свят.

Дуа Липа, сексизмът в музиката и каква е тайната на успеха на певицата

Тайната на успеха на Дуа Липа

Когато не значи не

Изпълнителката е звездата на корицата на новия брой на британския Vogue, а в интервюто си за изданието говори за връзката, за която по принцип предпочита да мълчи.

Липа признава, че през цялото време, откакто е с брата на Джиджи и Бела Хадид, й се налага да намира баланса между това да е "толкова развълнувана и влюбена" и да иска всички да го знаят и между желанието да не разкрива много за себе си и любовта с околните.

Снимка 512462

Източник: GettyImages

"Просто искам да мога да бъда щастлива в тази връзка, без да получавам чужди мнения за нея", признава Дуа, която очевидно вече е осъзнала всички негативи на славата.

По отношение на рядкото споделяне на общи моменти с половинката си в социалните мрежи певицата пояснява, че двамата имат своите страхотни мигове и преживявания, но трябва и двамата да са съгласни да ги направят публично достояние, за да стигнат те и до нас.

"Ние споделяме и ще споделяме само това, което искаме да видите", категорична е Дуа.

Снимка 512464

Източник: GettyImages

Изпълнителката също така признава, че води напълно нормален начин на живот и това, че е успешна в професията си и световноизвестна по никакъв начин не влияе на нейното обкръжение. "Хората, които са около мен днес, ме познават от много по-дълго време", пояснява тя.