За всяка майка моментите, когато децата ѝ правят нещо за първи път, са изключително вълнуващи и оставят спомен за цял живот.

Дрю Баримор, #TheWayItLooksToUs и едно ново предизвикателство

Дрю Баримор открито за родителството

Какво сподели актрисата за своя опит

А ако това нещо е направено с обич специално за нея, няма как тя да не иска да се похвали на целия свят - знаем си ги майките какви са. Изключение не правят и известните - като Дрю Баримор например. 

Наскоро звездата от "Ангелите на Чарли" сподели снимка на апетитно изглеждащи яйца на очи в профила си в Instagram и обясни защо те са толкова специални за нея.

"Дъщеря ми направи тази закуска за мен и мисля, че това може да е един от най-хубавите моменти в живота ми. Изглежда ги е готвила, докато аз съм правила нещо друго. Изцяло сама и много ме изненада! За мен е чест. Впечатлена съм. Ще пазя този момент в сърцето си", написа гордата майка.

Дрю Баримор има две дъщери - Олив, на осем, и Франки - на шест и половина. Те са от бившия ѝ съпруг Уил Копелман, с когото се раздели през 2016 г. Гордата майка не уточни коя от двете дъщери е направила закуската, но все пак предполагаме, че е била голямата.

Дрю Баримор, списание InStyle, отлсабването и усилията, които актрисата полага

Усилията, които Дрю Баримор полага за тялото си

Не е лесно, но актрисата не се отказва

Актрисата Ейми Шумър веднага коментира: "И изглежда толкова добре!", а журналистката Савана Гътри направо си призна, че не може да направи пържено яйце толкова добре.