Дрю Баримор сподели клип в профила си в Instagram, който има за цел да вдъхнови потребителите да бъдат по-честни относно реалността колко внимание обръщат родителите на външния си вид, докато отглеждат децата си.

В клипчето тя обявява пред своите 10 милиона последователи,  че започва ново онлайн предизвикателство с хаштаг #TheWayItLooksToUs, след една случка в училището на дъщеря ѝ.

"Качих се в училището на детето ми, закъснявайки малко с нея тази сутрин и изведнъж си дадох сметка, че съм анцунг. Замислих се, че не изглеждам като подходящо облечена майка в този си вид. И тогава ми хрумна, че непредставителният ми външен вид всъщност е толкова типичен за почти всеки родител", споделя във видеото Дрю Баримор.

В резултат актрисата обяснява, че се е почувствала принудена да стартира серия клипчета от пет части с социалните медии, използвайки хаштаг #TheWayItLooksToUs, за да насърчи потребителите да говорят открито за предизвикателствата, пред които са изправени родителите и как външният им вид не винаги е много представителен.

След като Барримор сподели видеото, последователите й я похвалиха за вдъхновяващото предизвикателство и споделиха своя опит в борбата да бъдеш майка.