Четвъртият сезон на Stranger Things успя да привлече огромен интерес и спокойно можем да кажем, че превъртя Netflix. И сега феновете са в очакване на пети сезон.

Stranger Things, Netflix и рекордът за гледаемост, който четвърти сезон постави според Nielsen

Никой не е над Stranger Things

Четвъртият сезон на сериала пречупи конкуренцията

Но дотогава има още доста вода да изтече... През това време обаче се случват различни интересни неща около актьорите. Като например напрежението, което се зароди между Ноа Шнап и набиращата все по-голяма популярност през последните години Doja Cat.

Преди няколко дни младият актьор реши за удачно да публикува снимки от чата си с изпълнителката, на които се вижда, че тя има отявлени симпатии към колегата му Джоузеф Куин. И дори се интересува как може да се свърже с него.

Амала Дламини, както е истинското ѝ име, реагира доста остро. Тя не остана никак доволна от факта, че 17-годишният Шнап е направил публично достояние техния чат и какво точно са си писали. Макар и ядосана на постъпката, Doja Cat я отдава на младостта на актьора.

Малко след това Шнап, разбира се, изтри поста от профила си в TikTok. От Los Angeles Times разбираме, че от цялата тази ситуация потърпевш е не той, а 26-годишната изпълнителка. Смята се, че след напрежението в социалните мрежи между двамата, Doja Cat е загубила последователи в Instagram.

Мили Боби Браун, Ноа Шнап и закачките за сватба между двамата

Обещанието, което Мили Боби Браун даде

Възможен ли е брак между нея и Ноа Шнап

Твърденията са, че профилът на изпълнителката има с около 200 000 последователи по-малко. Профилът на Шнап в социалната мрежи пък е увеличил последователите си с близо 1 милион за същия този период, пише E! News.