Първата част от четвъртия сезон на Stranger Things вече е в Netflix и най-верните фенове вече отдавна са изгледали епизодите.

Running Up That Hill, Кейт Буш, Stranger Things, Netflix, Spotify и как песента от 80-те отиде на върха на класациите

37 години по-късно - отново на върха като през 80-те

Ще стане ли песента на Кейт Буш хит и на 2022 г.

Докато втората и заключителна част бъде пусната обаче, ще минат още няколко седмици. Но това не означава, че задълженията на актьорите покрай сериала са приключили.

В интервю за MTV News Мили Боби Браун и Ноа Шнап, които влизат в две от главните роли, обсъждат интересни неща покрай Stranger Things. И точно от този разговор разбираме за една тяхна закачка.

Снимка 576730

Източник: GettyImages

Оказва се, че Браун и Шнап са си обещали, че ако не са си намерили партньори и не са се оженили, докато станат на 40 години, ще се оженят един за друг. Всичко това е в кръга на шегата, разбира се, но пък знае ли човек.

18-годишната Мили Боби Браун допълва в интервюто, че тази сделка може да се осъществи, само ако 17-годишният Ноа Шнап няма деца по това време. Нещо, което важи и за актрисата. Допускат се само кучета.

Stranger Things и огромният бюджет и продължителност на четвърти сезон на сериала на Netflix

Чудовищно дългите (и скъпи) епизоди на Stranger Things

Четвърти сезон ще е много, ама много продължителен

Но има и други правила. Като например че трябва да спят в отделни стаи, защото според Браун колегата ѝ е много разхвърлян. А като оставим брачните правила и шеги настрана, става ясно, че двамата са наистина добри приятели и се познават от над осем години, пише Glamour.