Диляна Попова е една от най-секси и чувствените жени в България. И като модел, и като актриса, тя е неотразима. Това е и една от причините вниманието ни към нея да не стихва.

Диляна Попова, екзотичната ѝ ваканция и къде разпуска родният модел

Екзотичното секси бягство на Диляна Попова

Поредната

Разбира се, тя далеч не се радва само и единствено на нашето внимание. Очевидно музикалните братя Pavell & Venci Venc също са фенове на Диляна Попова. И едва ли има как да е иначе, след като са я поканили да участва във видеото към най-новата си песен "Призрак".

Момчетата не крият, че парчето е емоционално и е един вид любовна изповед. Личният им поетичен разговор е както с Музиката, така и с Музата.

А коя е Музата едва ли бихме сбъркали - това е Диляна Попова, разбира се. Заедно с Pavell & Venci Venc тя е част от стилното и минималистично видео, режисирано от Pavell.

За проекта момчетата признават, че е нямало как да се случи, ако Диляна Попова не се е била съгласила да участва. За клипа специално те казват, че в ролята на Музата единствената опция е била да влезе именно Диляна.

Диляна Попова, руса коса и колко добре изглежда моделът

Когато Диляна Попова реши да бъде руса

Новата визия на модела

Явно Pavell & Venci Venc могат да бъдат убедителни и упорити, а и ако не бяха такива, едва ли щяха да са това, което са днес. Все пак те са вече цели 10 години на сцената.