Диляна Попова е едно от имената на известни личности от нас, на които се възхищаваме. Независимо дали става въпрос за киното, или за някоя фотосесия, тя винаги изглежда ослепително естествена, нежна и красива.

Диляна Попова и голите провокации на модела

Голите провокации на Диляна Попова

Изкушения с пяна

А една от причините да я следваме с интерес в социалните мрежи е, че не престава да пътува по света и у нас. Затова и ние не преставане неотлъчно "попиваме" всяка нейна емоция, благодарение на профила ѝ в Instagram.

Пак от него разбрахме, че Диляна Попова се е отправила на далечна и екзотична дестинация. За никого не е тайна, че Диляна Попова обича морето, затова и се опитва винаги, когато има малко свободно време, да го прекара на някой плаж.

Тъй като в България все още е доста рано за морски забавления, ни се струва, че актрисата пак е избрала друга своя любима дестинация, която посещава често - Малдивите.

И макар да не сме сигурни за избора на мястото, в едно нещо няма никакво съмнение и това е, че където и да отиде и каквото и да прави, Диляна Попова винаги излъчва такъв сексапил, че не можем да откъснем очи от нея.

И докато се любуваме на качените до момента кадри, очакваме с нетърпение нова доза снимки от страхотната ваканция на модела, за която искрено ѝ завиждаме.