Следваме Калин Врачански в Instagram, защото сме му фенове, но истината е, че не успяваме да научим много, защото актьорът рядко качва снимки в профила си.

Калин Врачански между драмата и комедията

Калин Врачански между драмата и комедията

Актьорът за чувството да играеш 10 години „Ревизор“, за лапсусите и за представлението, което винаги ще помни

Затова и безкрайно много се изненадахме да видим нови кадри там, и то не откъде да е, а от далечната Австралия, и не с кого да е, а в компанията на малка сладка коала.

Нямаше как да не забележим точно откъде се е тагнал Калин Врачански - от Lone Pine Koala Sanctuary, както и че освен на коалите, актьорът се радва на друго характерно за континента животно - кенгуру.

Всички снимки са прекрасни, но всъщност огромно впечатление ни направи едно малко съвпадение - само преди ден на същото място, със същите животни, видяхме и Диляна Попова.

Да не споменаваме, че и двамата актьори в текста под снимките си са писали, че това е "сбъдна мечта".

Невероятно съвпадение е наистина и Калин Врачански, и Диляна Попова по едно и също време да се намират на едно и също място. Особено ако то е на повече от 14 хиляди километра от България. И макар да вярваме в случайността, чак такава едва ли съществува. Вероятно се случва нещо, но какво, предстои да разберем.

Диляна Попова, Австралия и ново приключение за модела

Детската мечта на Диляна Попова

И как успя да я сбъдне