Седим и броим дните до премиерата на "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър". Следим и всичко, което световните медии успяват да измъкнат от замесените в суперпродукцията хора. Затова и веднага се залепихме за януарската корица на GQ Великобритания. На нея е актрисата Дейзи Ридли, новият джедай Рей.

"Междузвездни войни"и какво е бъдещето на сагата

Тъмното бъдеще на "Междузвездни войни"

Какво призна изпълнителният директор на Disney

В интервюто Дейзи Ридли говори за различни неща. Разказва за израстването си като актриса от "Междузвездни войни: Силата се пробужда" от 2015 г. до настоящия момент. Признава също, че участието ѝ в сагата е било едно истинско приключение.

Заедно с опита обаче е нараснала и популярността ѝ, което, разбира се, има и някои негативни последствия. Дейзи Ридли признава, че в определен период системно е била преследвана от папарак. Това страшно я е притеснявало и я е накарало да се тревожи за сигурността си.

Като една истинска британка, красивата актриса не пропусна да коментира и толкова обсъждания от всички медии по света английски кралски двор. И, колкото и шокиращо да звучи, не се интересува ни най-малко от кралското семейство.

"Бъкингамският дворец е страхотен, но това е неизползвана от хората сграда, нали? Онзи ден четох история, че кралицата използва шест стаи в двореца. Шест. Как може това да е хубаво, след като това е първостепенно недвижимо имущество", ясно заявява позицията си актрисата, а на нас ни се струва, че кралица Елизабет Втора никак няма да хареса тези думи.

Разбира се, предвид наближаващата премиера на "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър", няма как Дейзи Ридли да се размине и без някои коментари по последната част от сагата. Актрисата признава, че това е един много емоционален момент за нея и всички фенове на филма. Не скрива също, че на последната сцена човек е трудно да не се разстрои.

"Краят на "Възходът на Скайуокър" е много удовлетворяващ и наистина го почувствах като край. Не знам какво ще се случи след няколко години обаче. В света на "Междузвездни войни" има толкова много герои, които никога не са били изследвани, така че нищо не се знае."

В края на юни, в интервю за Vulture, Дейзи Ридли обсъждаше възможността да участва в spin-off, фокусиран върху образа на Рей, като призна, че към тогавашния момент не може да си го представи. Лично на нас това все още ни се струва много жалко. Рей определено е един от любимите ни джедаи и бихме я гледали поне в още няколко филма.

Тъй като това няма да се случи, просто затаяваме дъх и тръпнем в очакване на "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър", за да разберем какъв ще бъде краят на сагата.

"Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър" и какво разкри един от последните клипове на сагата

Ще участва ли в "Междузвездни войни" Ед Шийрън

Едно специално видео обърка феновете на сагата