Disney пуснаха специално видео на "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър", което се излъчи по време на Американските музикални награди в неделя вечер, 24 ноември. С него компанията отбелязва четири десетилетия от създаването на сагата. 

"Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър" и последният трейлър на филма

Последната битка на джедаите от Междузвездни войни

Какво ни разкрива новият трейлър на "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър"

Тъй като на 20 декември очакваме последната част от последната трилогия на "Междузвездни войни, бяхме изненадани от някои от кадрите.

Като например появата на Ед Шийрън в роляата на щурмовак. Виждаме и Лин-Мануел Миранда, който пък прилича на борец от съпротивата, заедно с част от новите попълнения в лицето на Наоми Аки.

Тъй като много от феновете на сагата се зарадваха от неочакваната поява на новите лица във видеото, представител на Disney побърза да предупреди, че филмовото студио не потвърждава за присъствието нито на Миранда, нито Шийрън в новия филм, като отбеляза, че кадрите са от "фен събития през годините".

"Междузвездни войни"и какво е бъдещето на сагата

Тъмното бъдеще на "Междузвездни войни"

Какво призна изпълнителният директор на Disney

Предвид факта, че без да сме очаквали изобщо видяхме Ед Шийрън в последния сезон на Game of Thrones, няма да се изненадаме, ако се появи и в "Междузвездни войни", дори и само за малко в ролята на щурмовак.