В последните месеци семейство Бекъм прекарва времето си в имението в Котсуолд - далеч от големия град и близо до природата. И това се харесва не само на децата (с изключение на Бруклин, който е в САЩ с гаджето си), но и на Дейвид и Виктория.

Местността, която се използва предимно за земеделие и животновъдство, се превърна в уютен подслон на звездното семейство по време на пандемията. А животът на село все повече им се услажда, макар че за да бъде по техен вкус, са необходими известни промени.

Според People, семейство Бекъм планират да изградят масивна ограда и охранителни пунктове покрай имението си, както и подземен тунел, за да си гарантират спокойствие и сигурност, след като вече всички разбраха къде са в по-голямата част от времето.

Съседите на Дейвид и Виктория обаче въобще не одобряват тези техни планове и смятат, че подобни конструкции ще разрушат идиличната атмосфера на Котсуолд и въобще не се връзват с фермерския пейзаж.

Звездното семейство обаче се е погрижило всичко да е законно и да няма кой да се противопостави на решението им, като са си издействали разрешение за издигане на портал и висока стена край имението с цел "подобряване на сигурността на обитателите".

Дейвид Бекъм, Виктория Бекъм и как футболистът се пошегува със съпругата си

Шегите на Дейвид Бекъм с Виктория

С кого я сравни

Двама охранители ще бдят над Дейвид и Виктория 24/7 в седмицата, напук на недоволството на техните съседи. Смята се, че причината за засилените мерки са скорошните нападения в домовете на някои английски футболисти на Острова, заради които и Бекъм е решил да се предпази, докато не е станало прекалено късно.