Когато в края на миналата година разбрахме, че Ромео Бекъм ще последва стъпките на баща си във футбола, не бяхме никак изненадани. Та нали крушата не пада по-далеч от дървото.

Ромео Бекъм, Дейвид Бекъм и първият професионален договор на Ромео с Форт Лодърдейл

Ромео Бекъм влиза в професионалния футбол

Очаква се да дебютира още този уикенд

Не се изненадахме кой знае колко и от факта, че само няколко месеца по-късно Ромео подписа първия си спонсорски договор с Puma, който на практика го направи милионер. 19-годишният футболист вече успя да отбележи и първия си гол за дублиращия тим на Интер Маями.

И отново без никаква изненада - голът дойде от пряк свободен удар. Както казахме, крушата не пада по-далеч от дървото. Малко преди края на мача с дублиращия тим на Орландо Сити, Ромео застана зад топката, в типичния за баща си стил прехвърли стената и остави вратаря безпомощен.

Според ESPN дори коментаторът на мача е забелязал приликата в изпълнението на баща и син Бекъм, защото е казал, че май този гол сме го виждали и преди. Изпълнението на Ромео не убегна и на Дейвид, който сподели видео от гола и написа, че се чувства много горд. Също така предполага, че предстоят още много подобни попадения.

Ромео Бекъм, Миа Рийгън и новината, че са се разделили

Отново сам ли е Ромео Бекъм

Любовните терзания на сина на Дейвид и Виктория

Отново от ESPN разбираме, че именно Дейвид Бекъм държи рекорда за най-много отбелязани голове от пряк свободен удар във Висшата лига на Англия. Става дума за цели 18 попадения.