Бившата звезда на Манчестър Юнайтед - Дейвид Бекъм, и съпругата му Виктория Бекъм имат три момчета - Бруклин (22 г.), Ромео (19 г.) и Круз (16 г.), плюс една дъщеря - Харпър (10 г.). При трима синове би било жалко поне един от тях да не тръгне по стъпките на прочутия си баща си. И всичко личи, че това ще е Ромео.

Ромео Бекъм, Миа Рийгън, Уимбълдън и първата им официална снимка заедно

Какво се случва с Ромео Бекъм

Колко пораснал е синът на Виктория и Дейвид Бекъм

От Goal съобщават, че Ромео е подписал първия си професионален договор с екипа на Форт Лодърдейл, който действа като резервен към Интер Маями от Висшата футболна лига в Щатите. А Дейвид Бекъм е съсобственик на втория.

Говори се, че 19-годишният Бекъм вече е започнал да тренира с главния треньор на тима си Дарън Пауъл, и мнозина очакват той да дебютира на терена още тази събота, 11 септември, срещу Чатануга Червените вълци.

Въпреки че Форт Лодърдейл още не е потвърдил официално присъединяването на Ромео Бекъм, младежът вече се похвали в своя Instagram.

Той качи снимка, на която е в стихията си, преди да ритне футболна топка, и написа: "Следвай мечтите си." А после добави към описанието на профила си Footballer for@fortlauderdalecf.