Където и да се появи, Дейвид Бекъм успява да обере всички погледи. В последния ден на месец март той изгледа на живо старта от Формула 1 в Бахрейн. Но не остана само зрител, а се превърна в активен участник в спортното събитие.

Снимка 415545

Източник: GettyImages

Бившият футболист, който явно е фен на високите скорости, не скри факта, че симпатизира на пилота Люис Хамилтън. За негова радост, именно той финишира първи в надпреварата. А Бекъм имаше честта да размаха сигналния флаг за финала на състезанието.

Преди старта Дейвид посети отбора на Red Bull и видя отблизо как се случват нещата във Формула 1. По лицето му можем да заключим, че е доста впечатлен и ентусиазиран. Първо разгледа отблизо болидите, а след това проследи надпреварата от ВИП ложата.

Снимка 415541

Източник: GettyImages

Снимка 415542

Източник: GettyImages

След като Хамилтън финишира първи, Бекъм успя да го поздрави, а след това са отпразнували победата подобаващо. Със сигурност това бе един вълнуващ и запомнящ се ден за бившия футболист.

Снимка 415540

Източник: GettyImages

Дейвид успя за пореден път да затвърди имиджа си на стилен мъж, като съчета светъл костюм с раирана риза в бяло и синьо. Обичайната прическа, слънчевите очила и секси усмивката - Бекъм е от мъжете, за които годините работят в тяхна полза.