Ако трябва да опишем присъствието на Бритни Спиърс в социалните мрежи с една дума, то би била провокативна.

Бритни Спиърс, Once Upon a One More Time и мюзикълът за принцеси с хитови песни на певицата

Най-магическото шоу на Бритни

Като сбъдната мечта

По несдържан и провокиращ начин се държи 41-годишната певица в Instagram след като попечителството от баща ѝ Джейми Спиърс бе прекратено през ноември миналата година. В продължение на цели 13 години той контролираше живота ѝ, като разбира се няма как да остане незабелязан начинът, по който това се е отразило на психическото ѝ състояние.

През последната вече повече от година Бритни Спиърс използва Instagram, за да споделя интимни подробности от живота си, моменти от ваканциите си (включващи голи сцени от плажа), мисли и разсъждения за личните си семейни проблеми, както и голи снимки, за които използва емотикони, с които да прикрива интимните си части.

Миналата седмица певицата отново качи провокативни постове в Instagram, които предизвикаха върна от негативни коментари, пише People. Това кара съпругът ѝ Сам Асгари да се включи със свое собствено мнение по въпроса.

"Единственият човек в света, който бива тормозен за публикуване на подобни неща", пише той във вече изтекло стори в Instagram профила си. Също така обаче си признава, че предпочита съпругата му да не публикува голи снимки. "Но кой съм аз, за да контролирам някого, който е бил като под микроскоп и контролиран през по-голямата част от живота си", продължава Сам Асгари.

Освен него, децата на Бритни Спиърс също не са никак щастливи от поведението ѝ в социалните мрежи. Джейдън, единият от синовете на певицата от бившия ѝ Кевин Федерлайн, дори е споделял пред Daily Mail, че брат му Престън я е помолил да не споделя негови снимки в Instagram. Бритни обаче го е правила въпреки това.

Според Джейдън тя сякаш просто трябва да качва нещо, "за да привлече малко внимание". Момчето признава, че това продължава с години и въпреки, че има голям шанс никога да не спре, се надява в крайна сметка да има край.

Бритни Спиърс на 41

Бритни Спиърс на 41

Защото някой днес има рожден ден

Дали един ден наистина ще видим една по-различна Бритни Спиърс в социалните мрежи, предполагаме, че само времето ще покаже.