Вече на всички е ясно, че 18-годишната дъщеря на Чарли Шийн и Денис Ричардс - Сами Шийн, има профил в OnlyFans. Оказа се, че въпреки първоначалната негативна реакция, майка ѝ е доста по-подкрепяща в това ѝ решение. Преди няколко седмици Денис Ричардс публикува в Instagram, че всъщност се възхищава на дъщеря си за смелостта и увереността, която има, като сподели, че дори самата тя вече има профил в сайта за възрастни. 

Сами Шийн, OnlyFans, Чарли Шийн, Денис Ричардс и какво мислят родителите ѝ за новия ѝ профил

И дъщерята на Чарли Шийн с профил в сайта за възрастни OnlyFans

Одобряват ли родителите на Сами Шийн решението ѝ

Преди броени дни Денис Ричардс реши да разкрие малко повече подробности за решението си да се присъедини към OnlyFans. 

В интервю за KTLA актрисата и риалити звезда, която е на 51 години, говори за това как е преодоляла първоначалните си резерви относно платформата и отбелязва, че напълно подкрепя нейната отдаденост към запазването на целостта на съдържанието.

Ричардс споделя, че е наясно с последиците от действията на детето си, което има с бившия си съпруг Чарли Шийн, като разкрива, че първоначалната ѝ реакция на неодобрение се дължи на факта, че преди това не е знаела много за платформата.

Денис Ричардс, OnlyFans и какво мисли за сайта и решението на дъщеря си Сами Шийн

Какво мисли Денис Ричардс за OnlyFans и дъщеря си

На това му се казва подкрепяща майка

"Дъщеря ми получи много неприятни коментари за създаването на акаунта. Бях чувала за OnlyFans, но не бях образована какво всъщност е OnlyFans", признава Денис Ричардс, като посочва, че е особено впечатлена от настройките на услугата.

"След като започнах да разучавам OnlyFans, наистина смятам, че създателите на сайта са взели най-доброто от всяка платформа на социалните медии и са го поставили в един сайт", разказва актрисата. Денис Ричардс продължава, като сравнява благоприятно услугата с друга голяма социална медия.

"Всички публикуваме снимки на себе си с бански костюми в Instagram и някои други сайтове, в които няма разлика освен това, че всъщност притежаваме  съдържанието", разказва актрисата, като отбелязва, че реакцията на Сами към присъединяването на майка й към OnlyFans е била "положителна".

Денис Ричардс, OnlyFans и присъединятането ѝ към сайта

И бившата жена на Чарли Шийн е в OnlyFans

Денис Ричардс е широкоскроена майка

Ричардс също така споделя, че е обсъдила решението да се присъедини към сайта с дъщеря си: "Помислих си "това няма ли да бъде малко странно?" Тогава тя каза, че и двете имаме Instagram, така че не вижда какво е по-различното."