От години Деми Ловато се бори със зависимостта си към алкохола и наркотиците, но през юли миналата година нещата доста се объркаха за нея, защото беше приета в болница със свръхдоза. 

Деми Ловато в болница

Деми Ловато в болница

Каква е причината

Следващата половин година тя сведе до минимум публичните си изяви. Не беше активна и в социалните мрежи. Но постепенно се завърна към тях. Това обаче ѝ донесе нови проблеми. По време на Супербоул 2019 Деми Ловато написа в Twitter, че меметата по адрес на рапъра 21 Savage са най-доброто нещо от спортното събитие. 

Деми Ловато с изповед за зависимостта

Деми Ловато с изповед за зависимостта

Отново откровена

Тя визира шегите на феновете с 21 Savage заради проблемите му с властите. Рапърът беше арестуван в подозрения, че всъщност е британец и пребивава в страната с изтекла виза. Много хора обаче нападнаха Ловато, защото според тях свободата на човек не е нещо, с което да се подиграва. 

Сред тях бяха рапарът Wale, както и Offset. Извинението на Деми Ловато не закъсня, но то дойде в Instargam под формата на сторита. Там тя се извини на всички, които са се почувствали засегнати, и поясни, че не се е присмивала на проблемите на 21 Savage, а на това, че никой не си е давал сметка, че е британец до този момент. 

Звездите, които подкрепиха Деми Ловато

Звездите, които подкрепиха Деми Ловато

Какво ѝ казаха Камила Кабейо, Шон Мендес и Холзи

Заради всичко това изпълнителката е взела решение да изтрие профила си в Twitter, пише Variety.