След като поп певицата е била хоспитализирана във вторник, заради свръхдоза, представител на Деми Ловато съобщи снощи (24 юли), че тя вече будна и се възстановява заедно със семейството си.

"Деми е будна и със семейството си, които искат да изкажат благодарност на всички за любовта, молитвите и подкрепата", заяви представител на Ловато, като допълни, че много от информацията, която се разпространява, е невярна. Той призовава и да не се правят излишни спекулации, защото най-важно в момента е здравето и възстановяването на певицата.

Служителите от спешното потвърждават, че са транспортирали Деми Ловато, след като получили обаждане в 11:22 сутринта във вторник.

Изявлението не съдържа никакви подробности за това, което е довело до свръхдозата и хоспитализацията на певицата, пише Bloomberg.

В нова песен, която пусна миналия месец, Деми Ловато сподели, че след шест години трезвост, вече не е. В песента "Sober" тя пее: "Мамо, съжалявам, че вече не съм трезвена / и татко, моля те, прости за напитките, които се разляха на пода".