Остават още няколко дни до старта на новият сезон на "България търси талант". Журито е "чисто ново", такива са и водещите.

Даниел Петканов, "България търси талант" и каква ще бъде ролята му в предаването

Даниел Петканов е новият водещ на "България търси талант"

Александър Кадиев ще партнира на Лудия репортер в новото му амплоа

Сигурни сме, че Даниел Петканов ще се справи с нетипичното си амплоа без особени проблеми. Преди да стартира шоуто обаче, Лудия репортер реши да сподели с феновете си за един проблем.

Петканов качи клип в YouTube, в който ни напомни, че преди известно време осъществи една от мечтите си и с Александра - да имат фитнес в домашни условия.

За една от целите на този фитнес Даниел Петканов се е нуждаел от дискове с тежести, които да служат като контра тежест на един от уредите. Но той решил да не дава излишни пари и да купи възможно най-евтиния вариант.

Семейство Петканови и колко струва домашният им фитнес

Колко струва домашният фитнес на семейство Петканови

Речено-сторено, и фитнесът е факт

Както показва действителността, идеята не се е оказала никак добра. Когато дисковете пристигнат, Даниел Петканов е установят, че "смърдят безумно" на гума. Колкото и да опитвал да ги "измие" (дори ги е държал няколко месеца на терасата), ефектът бил нулев.

Семейство Петканови, Даниел Петканов и какво подари на Александра

Какво подари Даниел Петканов на съпругата си

Пореден мил жест

Ето защо и стигнал до извода, че трябва да ги изхвърли. Ако все пак някой мисли, че може да са му от полза, Петканов е готов и да ги подари. Ето как Лудия репортер е разбрал от първа ръка, че евтиното винаги излиза скъпо.