Преди около два месеца разбрахме, че Даниел и Александра Петканови имат намерението да превърнат дома си във фитнес. Е, не буквално, но до такава степен, че да могат спокойно да тренират, без да напускат домашния си уют.

Семейство Петканови, техният дом и ще го превърнат ли във фитнес

Ще превърнат ли семейство Петканови дома си във фитнес

Втора част на обиколката и една голяма дилема

Ето че в последните дни на месец май семейство Петканови решиха да ни покажат, че изобщо не са се шегували с идеята за финтеса.

На първия етаж място намира само пътеката за бягане, където младата майка прави кардио, с което иска да си върне добрата форма.

Същинската част се намира на втория етаж от дома им - в спалнята. Там виждаме стойка за дъмбели, както и такава за набирания, но се оказва, че е мултифункционална и може да се използва и за други упражнения. В спалнята им също така има стойка за тежести, крив лост и отделен лост за набирания, закрепен към тавана.

Семейство Петканови, Даниел Пектанов и защо тяхна снимка предизвика отрицателни коментари

Даниел Петканов срещу критиците

Как една снимка разгневи хората

В края на видеото семейство Петканови теглят чертата, за да разберем колко пари им е струвал фитнесът в домашни условия. След като взимат под внимание всичко закупено (дори щипките), излиза, че са били необходими 7450 лв.

Александра Петканова, семейство Петканови и кога двамата остават без бебето

Кога семейство Петканови намират време за себе си

Да си родител не е лесно, но всичко опира до добър план

Александра завършва шеговито, че са взели заем от приятели и съседи, а с тези пари тя би си купила кола. Двамата обаче са дали обещание, че ще влязат във форма, а срокът за изпълнение е шест месеца.