Има музиканти, които може и да имат много парчета, но са достатъчно само едно или две, за да станат популярни и да бъдат разпознавани от поколения наред.

Daddy Yankee и тайната на успешната му кариера

Daddy Yankee? Музикална икона? Да бе

Отговорът идва от самия рапър

Daddy Yankee е точно такъв пример. Регетонът на пуерториканецът звучи в ушите на много хора и до днес, но се оказва, че повече няма да чуваме нищо от него. Или поне такава е заявката.

Рамон Луис Аяла Родригес, както е истинското му име, е решил да се откаже от музиката, за да се отдаде на вярата. Идеята на Daddy Yankee е не само да спре с музиката, но и да се откаже от сценичното си име и да се подвизава само с истинското си.

Той прави това, за да може да се отдаде на християнството така, както смята, че е редно. Ето защо последният му концерт La Meta се състоя в родината му Пуерто Рико, където Daddy Yankee се сбогува с публиката.

По време на концерта изпълнителят на "Despacito" е съобщил, че не се срамува от факта, че носи вярата в себе си. Плановете си за оттегляне от сцената Daddy Yankee направи още през 2022 г., когато пусна албума Legendaddy, пише CBSNews.com. Сега вече е ясно, че държи сериозно на намеренията си.