Подкаст предаванията са все по-популярни. Не само, че много хора ги слушат, но и много създават различно съдържание именно под тази форма.

Джо Роугън, Доналд Тръмп и отказал ли е да го интервюира в подкаста си

Какво мисли Джо Роугън за Тръмп и Байдън

Ето какво мисли и комикът за Джо Байдън

Но в световен мащаб поне за момента има един лидер в подкастите и това е The Joe Rogan Experience. В началото на годината The Wall Street Journal излезе с информация, че Джо Роугън е подписал нов договор със Spotify на стойност 250 милиона долара.

Но като оставим Роугън настрана, ще видим, че второто място при големите подкаст предавания се държи от Call Her Daddy. До момента водещата му Алекс Купър имаше действащо споразумение със Spotify. Според него за три години тя е получила 60 милиона долара.

Но от Variety разбираме, че Call Her Daddy е намерил своя нов дом и това е SiriusXM. Не е ясно какъв е срокът на договора, но се смята, че е за поне три години. Стойността му според едни източници е 125 милиона долара, а други твърдят, че е за 100 милиона долара.

Меган Маркъл и договорът й за нова подкаст поредица с компанията Lemonada

Когато Меган Маркъл не се спира пред нищо

Херцогинята на Съсекс не се отказва

Очакванията са Алекс Купър да започне да качва новите епизоди на Call Her Daddy в платформата на SiriusXM от 2025 г., но ще са налични и в Spotify.