Pussy Island е специален проект за Зоуи Кравиц. Не само защото в предстоящия филм за първи път ще е на режисьорския стол, а защото той е и мястото, където се запознава с Чанинг Тейтъм. А очевидно това запознанство може да се окаже значимо и за него, и за нея.

Зоуи Кравиц, Чанинг Тейтъм, Pussy Island и интервюто й за WSJ

Смесва ли Зоуи Кравиц работата и личния си живот

Актрисата и режисьор с интервю за WSJ

Двамата се срещат по време на кастинга за главната роля. И подобно на много други известни двойки, започнали връзката си на снимачната площадка, Чанинг и Зоуи не правят изключение. И въпреки че двамата правят всичко възможно, за да запазят отношенията си далеч от светлината на прожекторите, усилия им май само ги сближават още повече.

След месеци на спекулации около имената им, източник на HollywoodLife разкрива, че отношенията им търпят развитие. "Нещата между тях са много сериозни и са наистина щастливи", обяснява той.

"Влюбени са и прекарват заедно възможно най-много от свободното си време. Някои може да смятат, че няма да запазят дълго отношенията си, но те имат много повече общи неща, отколкото бихме си помислили."

Източникът на HollywoodLife уточнява, че Чанинг Тейтъм и Заоу Кравиц са фокусирани върху кариерата си и са "много по-земни", отколкото феновете биха очаквали от такива холивудски звезди.

Чанинг Тейтъм, Зоуи Кравиц, появата им на MET Gala и двойка ли са двамата

Зоуи и Чанинг - заедно на първото си светско събитие

Какво следва нататък

По думите му, и двамата не си падат много по нощния живот и купоните, като най-много обичат да прекарват времето си сами вкъщи и просто да си почиват с хубав филм. Всичките им близки смятат, че са идеални един за друг и със сигурност, освен като партньори, се държат като най-добри приятели.