За потенциалната връзка между Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм се заговори през 2021 г. И въпреки че никой от тях не коментира статуса на отношенията им, едно е сигурно - двамата се наслаждават на времето си заедно.

Зоуи Кравиц, Чанинг Тейтъм и защо се говори, че са повече от приятели

Какво се случва между Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц

Май са повече от приятели

През 2017 г. Зоуи и Чанинг работят по филма "LEGO филмът: Батман", където тя озвучава Жената котка, а той - Кларк Кент. По онова време и двамата са сериозно обвързани.

Тейтъм е женен за своята колежка от "В ритъма на танца" Джена Дюън - съюз, който не трае още дълго, защото разводът им е финализиран през 2019 г.

По същото време дъщерята на Лени Кравиц и Лиза Бонет се омъжва за актьора Карл Глусман, но срокът на годност и на този брак е къс - година и половина по-късно те се разделят.

За връзката между Чанинг и Зоуи започна да се говори по-настойчиво през 2021 г. В край на август двамата бяха забелязани да се разхождат ръка за ръка в Ню Йорк, а през септември - да си тръгват заедно от Met Gala. За да ги видим всички само месец по-късно в Instagram - облечени в костюм на двойки за Хелоуин. Повече един за друг обаче те започват да разкриват в интервюта едва през лятото на тази година.

Супергерои, суперзвезди, но преди всичко супер заедно - ето и през какви етапи преминават отношенията между Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц.

4 януари 2021 г. Първите слухове

След раздялата с бившия си съпруг, се появяват слухове за възможна авантюра помежду им. Въпреки че тогава работят заедно по Pussy Island, източник на People заявява, че не се срещат по този начин.

15 юни 2021 г. Зоуи говори за Чанинг

В интервю пред Deadline, тя каза, че Тейтъм е първият й избор за главна роля в режисьорския й и сценаристки дебют на Pussy Island. "Той беше този, за когото се сетих, когато създавах образа", обяснява тя. Помежду им веднага се получава химия и "нещата бързо стават романтични", посочва източник на Us Weekly по онова време.

19 август 2021 г. За първи път заедно на обществено място

Забелязани са да се возят на велосипед по улиците на Ню Йорк. Той държи кормилото и кара, тя стои изправена зад него, прегърнала го през раменете. Няколко дни по-късно са видени да пият кафе, да се смеят и да се радват на времето си заедно.

29 август 2021 г. Чанинг последва Зьои в Instagram

Въпреки че нито един от двамата не е потвърдил връзката им с публикация в Instagram, актьорът започва да следва Кравиц. Прави същото и с няколко акаунта на фенове, посветени на актрисата, пише Cosmopolitan.

1 септември 2021 г. Потвърждения за връзката им

През септември източници на People посочват, че двамата са неразделни. "Прекараха уикенда в Ню Йорк, разхождаха се из града, срещнаха се с приятели и посетиха музея "Соломон Гугенхайм". Изглеждаха много щастливи".

14 септември 2021 г. Напускат Met Gala заедно

Въпреки че се появяват поотделно на червения килим, на миналогодишната Met Gala двамата са забелязани да си тръгват от събитието заедно. Били са и на ексклузивното афтърпарти, организирано от Алиша Кийс.

22 октомври 2021 г. Първа близост на публично място

Месец по-късно двамата са хванати да се държат за ръце на път за обяд в Ню Йорк.

31 октомври 2021 г. Костюм за двойки за Хелоуин

Чанинг Тейтъм качва снимка, на която е заедно със Зоуи Кравиц, облечени в костюм за двойки от класическия филм на Мартин Скорсезе от 1976 г. "Шофьор на такси". Тогава източник на People казва, че двамата са по-спокойни и вече не им пука дали крият връзката си.

15 ноември 2021 г. Зоуи, запознай се с дъщеря ми

Актрисата се запознава с Евърли - дъщерята на Чанинг Тейтъм от бившата му съпруга Джена Дюън.

Февруари 2022 г. Чанинг говори за Зоуи

Въпреки че все още я нарича "приятел", той се изказа изключително ласкаво за нея в две интервюта. Докато говори пред Variety за режисьорския ѝ дебют, актьорът отбеляза, че "тя е перфекционист по най-добрия възможен начин". По-късно, в интервю за списание V Man, приписва начина си на обличане отчасти и на влиянието на Зоуи.

14 февруари 2022 г. Зоуи отново разказва за Чанинг

Въпреки че не потвърждава връзката си с него, по време на интервюто за корицата на Elle за март 2022 г., тя подмята неангажиращо за чувствата си. Заявява, че е просто "щастлива".

28 февруари 2022 г. Заедно на премиерата на "Батман"

На 28 февруари Джейсън Момоа, който наскоро се е разделил с майката на Кравиц - Лиза Бонет, споделя снимка с Чанинг Тейтъм, докато двамата се готвят да хванат полет, за да присъстват на премиерата на "Батман". По-късно звездата от "Аквамен" посочва пред People, че "Чанинг е прекрасен..., а тя е голямо момиче".

Март 2022 г. Чанинг горд с успеха на Зоуи

Източник на People разкрива, че Тейтъм е казал на приятели колко се гордее със Зоуи за нейното представяне като Жената котка в "Батман", изтъквайки, че е луд фен на актьорската ѝ игра. По-късно вътрешен човек отбелязва, че двойката "изглежда много щастлива" и "все още има тази игрива енергия от началото на връзката им".

16 август 2022 г. Зоуи говори за работата си по Pussy Island

Всъщност, тя разказва за работата си с Тейтъм по режисьорския си дебют пред Woman"s Health. Пак там тя казва: "Наистина съм благодарна, че този филм го доведе в живота ми по този начин."

Pussy Island, Чанинг Тейтъм, Зои Кравиц и първият й режисьорски филм

Жената, която видя в Чанинг Тейтъм повече от секси тяло

Каква роля му предложи в първия си режисьорски филм

Август 2022 г. Чанинг и Зоуи в Италия

За да отпразнуват годишнината си, Тейтъм и Кравиц се отправят заедно към Италия, където са хванати да си разменят целувки на яхта. "Те са много щастливи", категоричен е източник на People, като добавя, че Чанинг има сериозни намерения към Зоуи и това не е случайна връзка.