Преди около година бяхме изненадани от новината за най-актуалната звездна двойка - Джеси Джей и прясно разделеният със сърпугата си Чанинг Тейтъм. Двамата бързо успяха да ни станат любимци и въпреки че не се криеха особено, предпочитаха и да не демонстрират прекалено открито отношенията си.

И така до днес, когато научаваме, че влюбените вече не са заедно. Само преди няколко месеца, през септември, Джей представи новата си любовна песен, посветен на Тейтъм.

Тя явно не е успяла да запази магията помежду им и днес двамата са просто бивши, които все пак са запазили приятелските отношения помежду си, пише ELLE.

Основната причина за раздялата са различните приоритети на актьора и изпълнителката. Докато той предпочита да прекарва всяка свободна минута с дъщеря си Евърли в Лос Анджелис, тя предпочита да си бъде в Англия и да акцентира на кариерата си. Въпреки това, двамата са имали незабравими мигове заедно.

Чанинг Тейтъм, Джена Дюън и как е разбрала за връзката му с Джеси Джей

Обвинението, което Чанинг Тейтъм получи

Говори все още законната му съпруга

Новината за раздялата на Чанинг и Джеси идва няколко седмици след финализирането на развода на актьора с бившата му съпруга Джена Дюън. Според близки на бившата двойка обаче, те са се разделили преди месец - точно покрай финала на бракоразводното. Но вместо да се чувства напълно свободен да се радва на любовта си с Джей, Тейтъм отново е "на пазара".