Свети Валентин отмина, с което и споделянето на снимки на рози и различни подаръци в социалните мрежи, които влюбените са си разменяли.

Свети Валентин, историята на празника и защо го отбелязваме на 14 февруари

Защо празнуваме Свети Валентин

Митове и легенди за празника на влюбените

Няколко дни преди празника обаче Cardi B успя да привлече вниманието на мъжката половина от феновете си, но не с някоя провокативна снимка, както по принцип се случва.

Рапърката написа в Twitter, че според нея мъжете също трябва да получават подаръци за Свети Валентин, но с малко уточнение - техните трябва да бъдат по-евтини. "Така че, ако той ви купи цветя, вие му подарете трева."

И именно сравнението между цветята и тревата ядоса доста хора, което наложи още един коментар от страна на Cardi B по темата.

Блейк Лайвли, Райън Рейнолдс и как двамата се пошегуваха един с друг за Свети Валентин

Подигравките на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Точно в техен стил

Отново в социалната мрежа тя написа, че много мъже са атакували. Според Fox News, една част смятат, че и мъжете, и жените трябва да харчат еднакво за подаръци. Има обаче и такива, които са я подкрепили.

А за онези, които не са харесали сравнението между цветята и тревата, рапърката има друго. Според нея, ако мъжът подари на любимата си токчета на Лоботин за хиляди долари, то той трябва да очаква от нея PlayStation 5, чиято цена е около 550 долара.

Cardi B и видеото, в което показва истинското си аз

Cardi B показва истинското си аз

И няма никакъв проблем с това

"Така е честно... И ако мислиш, че твоят подарък трябва да бъде по-скъп от този на момичето ти, значи си просто кучка", завършва мислите си по темата Cardi B.