През последните няколко години Cardi B определено не може да се оплаче нито от личния си живот, нито от това как се развива кариерата ѝ.

Offset, Cardi B и къщата в Домениканската република, която рапърът й подари за рождения ден

Какво подари Offset на Cardi B

Очаквахме нещо по-оригинално

Заедно с рапъра Offset имат две деца, но това не ги спира да си правят изненади и много скъпи подаръци. Като къща в Доминиканската република например.

От профила на Cardi B в Instagram обаче разбираме, че недвижимото имущество на семейството продължава да расте. Рапърката сподели снимка, на която се вижда как е разперила ръце и застанала във фоайето на огромна къща.

От текста към снимката разбираме, че всъщност това е новата къща на Cardi B и Offset и се намира в Ню Йорк. Рапърката пише, че винаги си е мечтаела да има къща в града, а това ще я улесни и заради работата ѝ, която е свързана с много пътувания.

Cardi B дава да се разбере, че се е трудила здраво, за да може да осъществи тази си мечта, като пояснява, че това е третата къща на семейството след тези в Атланта и Лос Анджелис.

И до момента може да е постигнала доста свои мечти, но има още много, които тепърва ѝ предстои да зачеркне от списъка с желания.