Дъщерята на Cardi B и рапъра Offset, с когото ту ще се развеждат, ту няма да се развеждат, е само на две годинки, но вече има профил в Instagram.

Cardi B, Offset и отказа ли се рапърката от развода

Cardi B отлага развода

Offset си го бива

Разбира се, засега той се управлява от майка ѝ, но благодарение на нея Кълчър вече е истинска звезда с над 1.4 милиона последователи.

"Здравейте, приятели! Това е официалната страница на Кълчър Киари. Харесвам всичко розово. Глезена съм. Тази страница е управлявана от мама - Cardi B", пише в профила на момиченцето.

Наскоро тя публикува снимки и видео, заснети на стълбите в дома им, на които малката позира толкова артистично, че все едно гледаш майка ѝ.

Облечена е в розова (естествено) рокля Moschino с дълги ръкави и със сладко мече отпред. Носи розов аксесоар за коса, черни ботуши и страхотни слънчеви очила. Същата увереност и стил, като майка ѝ, отбелязва Hollywood Life.

"Примадона като мама", написа Cardi B към единия от видеоклиповете, в който Кълчър позира на стълбището и маха артистично. Второто видео показва как се разхожда от единия край на стълбището до другия, преди да се засмее и да каже: "Мамо!"

Публикациите веднага събраха харесвания и коментари, пълни с възхищение към малката звезда. "Ще правиш велики неща на този свят, точно като майка си", гласи един от тях.

Cardi B, изборът на Billboard за „Жена на годината“, хейтърите и емоционалният отговор на рапърката

Поредно признание за Cardi B

Как рапърката затвори устите на хейтърите

С тази артистичност и увереност, натам вървят работите, а ние продължаваме да я наблюдаваме с интерес.