Една от причините Cardi B да има много фенове, разбира се, е фактът, че харесват музиката ѝ. А другата - че не се свени да казва нещата такива, каквито са.

Cardi B, Свети Валентин и как изпълнителката разбуни духовете

Cardi B смята, че мъжете трябва да подаряват по-скъпи подаръци

Свети Валентин стана повод за раздор

Дори в много случаи това да я забърква в неприятности. Но Cardi B си е такава. В разговор с Марая Кери за списание Interview рапърката споделя за времето, в което се е чувства несигурна заради начина, по който изглежда.

Докато е растяла, Cardi B казва, че е била слабичка, което пък по онова време не се е харесвало на момчетата от квартала ѝ, които постоянно са ѝ казвали, че "няма дупе" или пък, че гърдите ѝ са малки.

Всичко това е създало комплекси на рапърката. Ето защо години по-късно, когато е започнала да се прехранва като стриптизьорка, е решила да оперира гърдите си, за да премахне тази своя несигурност.

Cardi B и видеото, в което показва истинското си аз

Cardi B показва истинското си аз

И няма никакъв проблем с това

Когато пък е станала на 20 години е искала да работи в по-голям градски стриптийз клуб, но за целта е трябвало да има по-големи задни части. Ето защо Cardi B е решила да се разправи и с този проблем - отново с помощта на пластична операция.

И след това вече се е почувствала супер уверена.