Бруклин Бекъм няма никакво намерение да върви нито по стъпките на баща си, нито по тези на майка си. Той е запален по фотографията и готвенето.

Когато Никола Пелц е (почти) само по бельо за среща с Бруклин Бекъм

Когато Никола Пелц е (почти) само по бельо

По-предизвикателна не сме я виждали

Той дори има кулинарно предаване и често споделя рецепти, които всеки може да опита у дома, но това понякога е нож с две остриета.

В едно от последните си видеа в Instagram Бруклин показва как приготвя пържено пиле, което би впечатлило всеки гост. Но видяното във видеото ядоса част от последователите му.

Според Delish, в коментарите се срещат такива, които смятат, че най-големият син на Дейвид и Виктория Бекъм разхищава храна и ресурси, само за да изпържи две парчета месо. Като например, че използва почти цяла бутилка масло от авокадо на Chosen Foods, чиято цена е 25.99 долара.

Някои от хората смятат, че с количество авокадово масло и мляко, което Бруклин е използвал за рецептата си, е можел да нахрани поне 20 души. И това им се струва нелепо при положение, че по света има хора, които гладуват.

Бруклин Бекъм, Никола Пелц, семейният им живот и готов ли е младият футболист вече да има деца

Готов ли е да има деца Бруклин Бекъм

Време ли е за голямата крачка

Други пък смятат, че Бруклин трябва да спре да се прави на шеф и просто да отиде в кулинарно училище и да вземе диплома, както правят всички, които обичат да готвят.