В началото на април се появи новината, че Бритни Спиърс доброволно е постъпила в клиника за едномесечна терапия. Причината - емоционални и психични проблеми, отключени покрай влошеното здравословно състояние на баща й в последните месеци. Тогава певицата написа в социалните мрежи, че всеки понякога се нуждае от време, за да се погрижи за себе си.

За да си осигури това време, Спиърс взе решението да прекрати ангажимента си в Лас Вегас, включващ поредица от концерти, част от проекта Domination.

Снимка 419615

Източник: GettyImages

Като причина за решението си, което е доста неизгодно от гледна точна на финанси и репутация, Бритни е изтъкнала и желанието си да обърне повече внимание на семейството, и в частност на болния си баща. Но конспиративните теории - очаквано, не закъсняха.

Според някои, изпълнителката просто не е във физическо и емоционално състояние, което да й позволи да изнесе този товар на плещите си. А решението й да се оттегли е доста вероятно да значи и окончателен край на и без това доста колебливата й в последно време кариера, предава E!Online.

Бритни Спиърс на 38

Бритни Спиърс в 38 факта

Защото някой днес има рожден ден и става на 38

Всички тези събития ни връщат 12 години назад, когато през 2007 г. Бритни отново претърпя емоционален срив и слезе от сцената.

Тогава тя успя да се завърне след известно време именно благодарение на баща си, който й даде силите и куража да го направи. А сега изглежда единствената й опора също е рухнала.