Бритни Спиърс винаги е имала обтегнати отношения със семейството си, което отчасти се дължи на ранната ѝ слава, отчасти и на попечителството, на което тя бе подложена години наред. След като обаче успя да си върне самостоятелността, певицата все пак прави опити да се помири с най-близките си.

Джейми Лин Спиърс разказва за загубата на сестра си Бритни Спиърс на наградите Грами през 2000 г.

Kaк Кристина Агилера успя да разбие сърцето на Бритни Спиърс

Един "смущаващ" спомен от миналото

Миналата седмица Бритни отпразнува 42-ия си рожден ден, на който е поканила майка си Лин. Според източници на TMZ двете са се разбирали чудесно и всъщност редовно се чуват по телефона вече от седмици, явно за да изградят наново по-стабилни отношения.

На партито на певицата е присъствал и брат ѝ Брайън. Сестра ѝ Джейми Лин също е била поканена, но е била извън града и не е можела да присъства. Това обаче далеч не означава, че между двете има конфликт, тъй като продължават да поддържат контакт и да си общуват.

По-проблемни остават взаимоотношенията на Бритни с баща ѝ Джейми, с когото тя все пак също прави опити да се помири. Отново от TMZ разбираме, че певицата е признавала, че баща ѝ ѝ липсва, като дори е споменавала, че иска да му изпрати пари, за да му помогне.

Джейми Спиърс от своя страна също няма лоши намерения към дъщеря си и има желание да стоплят отношенията. На фона на тази иначе добра новина обаче, медията съобщава и една доста стряскаща такава.

Преди месец бащата на Бритни Спиърс е претърпял ампутация на единия си крак. До това се е стигнало след като е получил сериозна инфекция, която го е принудила да влезе в болница за няколко седмици. Лекарите са го оперирали цели пет пъти, но неуспешно и инфекцията така и не е била овладяна. Затова и се е стигнало до крайната мярка - ампутация.

Според източниците Джейми Спиърс преживява труден период. Освен че е имал и други здравословни проблеми, той е потиснат и заради всички критики, които е получавал и продължава да получава заради попечителството, с което години наред ограничава дъщеря си.

Бритни Спиърс отново захвърли всички дрехи

Бритни Спиърс отново захвърли всички дрехи

Нова доза провокация от певицата

Бащата на Бритни обаче смята, че хората го обвиняват несправедливо. Всъщност именно той е човекът, който в критичната за певицата 2007 г. се мести от Луизиана, за да се грижи за нея. Мнозина дори смятат, че тогава той дори е спасил живота ѝ.