През изминалата седмица Бритни Спиърс разбуни духовете с някои от разкритията, които направи в мемоарите си The Woman in Me.

Бритни Спиърс отново шокира - този път с признанията в The Woman in Me за Джъстин Тимбърлейк

Бритни Спиърс отново шокира - този път с признанията си за Джъстин Тимбърлейк

Биографичната книга The Woman in Me и твърде личните моменти

Като например тези, че е направила аборт, докато е била във връзка с Джъстин Тимбърлейк. От New York Times разбираме, че в книгата си изпълнителката е дала отговор и на един въпрос, който от няколко години измъчва феновете ѝ.

А именно защо регулярно публикува свои голи снимки в социалните мрежи. И се оказва, че по този начин Спиърс се чувства свободна да изразява себе си и сексуалността си.

Бритни Спиърс и синовете ѝ през 2013 г.

Източник: GettyImages

Бритни Спиърс и синовете ѝ през 2013 г.

"Мисля, че ако хората са били снимани от други хора хиляди пъти, продуцирани и позирали за одобрението от други, те биха разбрали, че се радвам от това, че позирам така, както се чувствам секси", разяснява изпълнителката.

Бритни Спиърс, която бе под контрола на баща си Джеймс от 2008 г. до 2021 г., споделя доста често голи снимки през последните години. А тази разголеност ѝ коства известни проблеми с отношенията ѝ с двамата ѝ сина - Шон Престън (18 г.) и Джейдън Джеймс (17 г.), пише Page Six.

Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк преди и след аборта - какво знаем за отношенията им

Преди и след аборта - всичко за връзката на Бритни и Джъстин

Връщаме лентата назад с над 20 години

Баща им Кевин Федрълайн пък заяви пред ITV миналата година, че им е обяснил, че това е просто различен начин, по който майка им иска да изрази себе си. През май тази година стана ясно, че Бритни не е виждала синовете си от над година, като те са спрели да отговарят на съобщенията ѝ.