От 1997 г. насам Силвестър Сталоун е щастливо женен за Дженифър Флавин, но отпреди това актьорът има още два брака зад гърба си. С първата му съпруга Саша Чак са заедно от 1974 до 1985 г., а с втората - Бриджит Нилсен, едва от 1985 до 1987 г.

Когато Силвестър Сталоун се е срамувал да бъде баща

Когато Силвестър Сталоун се е срамувал да бъде баща

Откровено за един от най-тежките му моменти в живота

С нея Силвестър Сталоун се среща покрай работата си по филмите "Кобра" и "Роки 4" и доста бързо стигат до годеж. Скоро след сватбата обаче и се развеждат и после дори не си говорят. След продължилия им едва две години брак, се засичат отново само веднъж, и то отново покрай снимките на филм - "Крийд" от 2018 г. Тогава Бриджит Нилсен уточнява, че отношенията им са стриктно професионални.

Сега, години след края на връзката ѝ със Силвестър Сталоун, 60-годишната актриса е по-щастлива и удовлетворена от живота си от всякога. И освен това изобщо не си губи времето да се връща към моменти от миналото.

За предишните си връзки и бракове тя казва, че са просто далечен спомен. "Бракът ми със Силвестър Сталоун беше толкова отдавна, че не мисля за него. Понякога ми се струва, че изобщо не се е случвало", откровена е Бриджит Нилсен.

Тя обаче не казва това с лоши чувства и с намерението да обиди бившия си, но от края на краткия им брак просто е минало много време. Сякаш цял друг живот, както го описва самата тя.

"Нямам представа какво се случва с този човек. Продължаваш напред, разбираш ли? Толкова си зает да правиш други неща, че може да си помислиш: "Чакай, как се казваше?", казва през смях Бриджит Нилсен.

Сега тя е щастливо омъжена за с 15 години по-младия от нея Матиа Деси и преди пет години роди петото си дете, дъщеря на име Фрида.

"Чаках дълго време за Фрида", признава Бриджит Нилсен. Преди раждането на момиченцето тя прекарва цели 13 години в опити да зачене ин витро и е безкрайно щастлива, че в крайна сметка се е получило.

Въпреки че определя ролята си на майка като истинско блаженство, Бриджит не крие, че ѝ липсва актьорството.

Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун - как Джейк Блум е стопил ледовете между двамата

Човекът, стопил ледовете между Сталоун и Шварценегер

Години на съперничество преминават в добро приятелство

"Все още получавам много екшън сценарии и всъщност сега продуцирам екшън филм. Но бих искала да направя комедия, нещо забавно и оптимистично. Не знам дали ще ми се случи, но съм отворена за всичко", споделя Бриджит Нилсен пред People.