Силвестър Сталоун винаги е искал дъщерите му да имат умения за самоотбрана като Рамбо. И тъй като София и Систин живеят в Ню Йорк, той ги води да тренират с Групата за отбранителни стратегии. Въпросната тренировка може да бъде видяна на премиерата на втори сезон на телевизионния им сериал The Family Stallone.

Трейлър на Sly - документалният филм за живота на Силвестър Сталоун

Опостушителните последици за Силвестър Сталоун, когато е поставил кариерата пред семейството

Трейлър на Sly

Според 25-годишната Систин, Слай винаги се е опитвал да въоръжи децата си със способността да се защитават, докато растат.

"Той ни накара да тренираме една с друга с лютив спрей", казва Систин в телевизионния сериал. "О, Боже, това е толкова лошо. Той дори сложи малко ножче в раницата ми в четвърти клас", признава още дъщерята на Сталоун.

Снимка 654446

Източник: GettyImages

Но Слай не мисли, че е сбъркал преди, още повече сега, като ги води да тренират с Групата за отбранителни стратегии. "Не си играя", казва той. "Това са момчетата, които са видели битки, изправени пред смъртта. Това е нещо истинско."

Жените започват тренировката си, като слагат боксови ръкавици и нанасят удари с треньора Майк, който е бивш военноморски тюлен. Междувременно Слай пуши пура, докато ги гледа.

"Кога някога ще правя това в Ню Йорк", пита 27-годишната София.

Снимка 654449

Източник: GettyImages

Междувременно Систин почти се урежда със среща по време на часовете по самоотбрана. Тя признава, че Майк е започнал да й пише съобщения.

"Но аз не съм негов тип и ще ви кажа защо. Той следва само момичета, които имат наистина големи извивки, а София и аз не сме от този тип", казва още Систин.

Когато Силвестър Сталоун се е срамувал да бъде баща

Когато Силвестър Сталоун се е срамувал да бъде баща

Откровено за един от най-тежките му моменти в живота

На премиерата на втори сезон на The Family Stallone, Силвестър Сталоун също обяви, че той и съпругата му Дженифър Флавин Сталоун са решили да се откажат от къщата си в Калифорния и да направят Палм Бийч, Флорида, свой постоянен дом.

"След дълго, тежко обмисляне, майка ви и аз решихме, че е време да продължим напред и да напуснем щата Калифорния за постоянно и да отидем във Флорида", обявява звездата от "Роки".

Снимка 654448

Източник: GettyImages

55-годишната Дженифър обяснява, че с двете си големи дъщери в Ню Йорк и най-малката Скарлет, която е в колежа в университета в Маями, "това е празно гнездо. Трябва да го сменя."

София и Систин одобряват преместването, но Скарлет не иска да се сбогува с дома си от детството. "Всъщност исках да поема тази къща след вас, за да създам семейството си", казва 21-годишната Скарлет на Дженифър.

Бриджит Нилсен за брака си със Силвестър Сталоун и живота си след раздялата

Бившата на Силвестър Сталоун откровено за връзката им

Бриджит Нилсен му е партнирала и в киното, и в живота

Следващите два епизода проследяват семейство Сталоун, докато се сбогуват с Калифорния със семейна екскурзия до Topgolf и двойна среща с брата на Слай, Франк, за когото се опитват да намерят приятелка, която да му прави компания, след като заминат, пише People.