В неделя, 18 септември, Кортни Кардашиян публикува в Instagram своя снимка по бельо, с която успя да разбуни духовете в мрежата. И не само защото свали дрехите, но и заради начина, по който позира. С едната ръка тя държи телефона си през огледалото, за да си направи селфи, а с другата придържа корема си.

Кортни Кардашиян и Травис Баркър - вече официално женени

Този път е официално

Голямата новина на Кортни Кардашиян и Травис Баркър

"Защо се държиш за корема си?", "Чакайте малко, да не би да съм пропуснал, че е бременна?" - са само част от хилядите коментари, които провокира снимката в Instagram.

И така, само за два дни, публикацията ѝ бързо натрупа повече от два милиона харесвания.

Но Кортни Кардашиян не остана безразлична към коментарите и не се забави с отговора, който слага край на спекулациите е бременна ли е, или не.

Риалити звездата отрече, че чака дете, като лаконично написа към един от коментарите, че явно хората са забравили как изглежда женското тяло. Всъщност, кадърът, станал повод за горещите дебати, е част от поредица от снимки, промотиращи новата ѝ линия витамини Lemme, пише Page Six.

Откакто е със съпруга си Травис Баркър, на Кортни Кардашиян многократно й се е налагало да опровергава слухове за бременност. През май 2020 г. тя отрече твърденията, че ще става майка, отбелязвайки, че е качила "няколко излишни килограма". През декември 2021 г. един от феновете ѝ отново я попита дали очаква дете, след като Кортни публикува снимка с Баркър в гореща вана.

Кортни Кардашиян и бременна ли е за четвърти път

Бременна ли е за четвърти път Кортни Кардашиян

На феновете много им се иска

Единственото, което няма нужда да подлагаме под съмнение и въпрос, е фактът, че Кортни Кардашиян вече е майка на три деца от бившата си половинка Скот Дисик.