Ако искаме да се нагледаме на секси снимки, просто отваряме профила на Емили Ратайковски в Instagram и готово. Моделът редовно радва милионите си последователи с щедри демонстрации на перфектните си форми. А сега, освен тях, ни показва и новите си модели бански.

Личните откровения на Емили Ратайковски - би ли излизал моделът с жена

Би ли излизала с жена Емили Ратайковски

Моделът с още лични откровения

А в последните дни Ратайковски сподели поредица от снимки от Бразилия. Тя е там за представянето на колаборацията между нейния бранд Inamorata и Mirror Palais - капсулна колекция плажни облекла, които кой друг, освен самата Емили, ще представи по-добре.

На част от снимките я виждаме на мотоциклет край плажовете на Рио, возена от неизвестен господин. Но кой ти гледа него, когато Емили е в тесни, бели шорти и къс топ.

Ратайовски позира и с останалите модели от колекцията на плажа, на терасата на хотелската си стая, в спалнята, в банята. Истинско пиршество за окото.

От кадрите разбираме и че колекцията бански е създадена не само за перфектните форми на модела, но и за останалите дами, които не могат да се доближат до тях, но също искат да се чувстват секси на плажа тази година.

Е, след всички тези кадри определено и на нас ни стана морско.