По всичко личи, че Емили Ратайковски се наслаждава на това да е необвързана и просто се забавлява.

Емили Ратайковски - секси и само по бански насред Ню Йорк

Защо Емили Ратайковски остана само по бански насред Ню Йорк

Когато може да си секси навсякъде

След като миналата година се раздели със съпруга си Себастиан Беър-МакКлард, от когото има двегодишен син, тя беше забелязана на срещи с Пийт Дейвидсън, диджея Орацио Риспо и Ерик Андре. За известно време дори се говореше, че излиза с Брад Пит, а най-наскоро пък бе снимана да се целува страстно в Токио с Хари Стайлс.

Явно с нито един от тях обаче Емили Ратайковски не е завързала сериозна връзка. Пред HommeGirls тя разкрива, че всъщност все още е в очакване да се появи подходящият. Моделът издава още, че винаги я е привличало цялостното излъчване, а не толкова физиката на човек, така че просто очаква в един момент рязко да осъзнае, че е привлечена от някого.

"Това е първият път в живота ми, когато съм необвързана. Гордея се със себе си. По-младата моя версия би се задоволила с някой посредствен пич, само за да има гадже. Радвам се, че вече не съм в такъв етап", споделя още Емили.

От интервюто на модела разбираме, че от раздялата със съпруга си досега е ходила само на една среща от приложение за запознанства и всъщност няма нищо против приятелите ѝ да я уреждат. Освен това издава, че е отворена да се среща с хора "по какъвто и да е начин", като не е задължително да е само с мъже. Емрата признава, че дори би се радвала да се среща и с жени.

Има ли вражда между Емили Ратайковски и Оливия Уайлд заради целувките с Хари Стайлс

Има ли вражда между Емили Ратайковски и Оливия Уайлд (заради Хари Стайлс)

Емрата говори пред Vogue Испания

В подкаста си High Low with EmRata пък моделът разказва и какви са впечатленията и опита ѝ от срещите на публични места. По думите ѝ те са трудни, защото всеки път, когато отиде на среща, всички разбират. "Определено бих искала повече уединение, но също така мразя, когато знаменитости се оплакват от липсата му", споделя още Емили Ратайковски.